Restaurant brædstrup

De 10 bedste restauranter i nærheden af Den Genfundne Bro

De 10 bedste restauranter i nærheden af Den Genfundne Bro – Tripadvisor

Lyng Dal Restaurant. 252 anmeldelser. Nr.1 af 10 i Brædstrup · Det Gamle Posthus. 58 anmeldelser. Nr. · Sandvad Kro. 16 anmeldelser. Nr. · Det Lille Røgeri …

Restauranter i nærheden af Den Genfundne Bro i Brædstrup på Tripadvisor: Find anmeldelser fra rejsende og personlige billeder af spisesteder i nærheden af Den Genfundne Bro i Brædstrup, Danmark.

Det Gamle Posthus

Hyggelig spisested med atmosfæren fra Det Gamle Posthus i Brædstrup. Du kan nyde lækre klassiske frokostretter og aftenmenuer tilberedt i det åbne køkken.

Hyggelig spisested med atmosfæren fra Det Gamle Posthus i Brædstrup. Du kan nyde lækre klassiske frokostretter og aftenmenuer tilberedt i det åbne køkken. Vi lægger vægt på at bruge lokale råvarer i sæson.

Restaurant i Brædstrup – Hotel Pejsegården

Restaurant i Brædstrup – Oplev de to restauranter i Pejsegården

BANESTI CAFÈ & GASTRONOMI er et gastronomisk univers beliggende i hjertet af Brædstrup. Vores køkken har fokus på friske & gerne lokale råvarer samt det …

Spisesteder i Brædstrup – Dagens Menu

I hjertet af Brædstrup, ved det nyrenoverede banetorv, ligger byens kulinariske centrum. I den smukke gamle posthusbygning kan du nyde et lækkert måltid mad …

Cafe Banesti

Home Page

BANESTI CAFÈ & GASTRONOMIer et gastronomisk univers beliggende i hjertet af Brædstrup. Vores køkken har fokus på friske & gerne lokale råvarer samt det gode kokkehåndværk. Caféen laver lækre caféretter i løbet af dagen og om aftenen serverer vi en lækker 3 retters menu.Vi leverer også mad ud af huset til middag og fest i en høj kvalitet. Vores nytænkende retter tilberedes nænsomt med respekt for dens struktur og smag.

Restaurant Dillen | Hotel Pejsegården i Brædstrup

Restaurant Dillen på Hotel Pejsegården laver mad med udgangspunkt i det danske køkken. Her er hyggelige og rolige omgivelser og du kan bowle eller spille billard før eller efter middagen. Maden kan også bestilles som takeaway.

Det Gamle Posthus | Restaurant i Brædstrup

I hjertet af Brædstrup, ved det nyrenoverede banetorv, ligger byens kulinariske centrum. I den smukke gamle posthusbygning kan du nyde et lækkert måltid mad til frokost eller aften fra et bredt og spændende menukort.

Tingets Grill og Pizza – Brædstrup – Takeaway Restaurant …

Tingets Grill og Pizza – Brædstrup – Takeaway Restaurant – Online Bestilling | FORSIDE

Pizza og mere på menukortet hos Tingets Grill og Pizza i Brædstrup og når du bestiller på vores hjemmeside, får du mulighed for rabatter. Du kan betale nemt og sikkert online eller betaler kontant

Keywords: restaurant brædstrup, brædstrup restaurant

E-mail: mail@tobiasehlig.dk