I hvert fald synonym

i hvert fald – Wiktionary

I Hvert Fald betyder omtrent det samme som I Det Mindste. Se alle synonymer nedenfor. Synonymer for i hvert fald. i det mindste. Hvad betyder i hvert fald?

Synonym for I hvert fald – Synonymbog.com

Synonym for I hvert fald

1. under alle omstændigheder; uanset hvad der ellers sker. Ord i nærheden under alle omstændigheder …vis mere.

Beskrivelse og synonymer for ordet I hvert fald

i hvert fald — Den Danske Ordbog – Ordnet

Dansk Synonymordbog (1) … Søgeresultat. Du har søgt efter: i hvert fald … Det mener DF i hvert fald, der kræver svar på hvorfor det overhovedet er sket.

i hvert fald — sproget.dk

Dansk Synonymordbog. Læs mere om ordbogen: Det du søger i. i hvert fald: under alle omstændigheder, i hvert tilfælde; i alt fald, for enhver pris, …

i hvert fald — sproget.dk

Synonymer af I Hvert Fald som I det mindste, Mindst, Tilfalde, Derfor, Men, Imidlertid, Alligevel, Dog, Endda, Endskøn og mange andre …

I Hvert Fald Synonym

I Hvert Fald Synonym – Dansk Synonymer

Vi fandt 0 løsningsforslag for ordet I-HVERT-FALD som du kan bruge til at løse din krydsord. Løsningen vil ofte været et synonym til I-HVERT-FALD.

Synonymer af I Hvert Fald som I det mindste, Mindst, Tilfalde, Derfor, Men, Imidlertid, Alligevel, Dog, Endda, Endskøn og mange andre …

I-HVERT-FALD – Krydsord – Løsninger – KrydsordExperten.dk

efter H Bergenholtz · Citeret af 5 — synonymer, i hvert fald i sammenligning med DEN DANSKE NETORDBOG. (som ikke mere er tilgængelig for offentligheden). Men udtrykket ”stole på”.

Den Danske Ordbog: en ordbog for lingvister! – LexicoNordica

11. aug. 2020 — Ihvertfald – i hvert fald. I hvert fald staves i hvert fald i tre ord, selvom det kan lyde meget som ét langt ord.

17 typiske stavefejl, du skal prøve at undgå – Studenterbrød

26. apr. 2022 — Udtrykket teknisk set kan vi spore i hvert fald 130 år tilbage i dansk. … (nær)synonym til faktisk og en række andre sætningsadverbialer.

Det danske skriftsprog er fuld af faldgrupper (rettelse: faldgruber). Her kommer nogle af de mest almindelige stavefejl.

Udtrykket teknisk set. Det har teknisk set fået en ny betydning i …

Udtrykket teknisk set. Det har teknisk set fået en ny betydning i dansk – DSN

Keywords: i hvert fald synonym